10 ГОДИНИ ТЕТОВСКИ ФОЛК ФЕСТ

1Ти донесов млада невестаВоислав Стојановски – Војо5:45
2Пусти биле меанитеСмиља Митревска5:09
3Дајте вино и ракијаПетар Нечовски3:37
4Да беше стрела песнаваГоце Арнаудов4:00
5Оган шепоти4:47
6Ти отворив ладна меанаВанчо Тарабунов4:55
7Ти да си солза во очитеЈасмина Мукаетова, Виделина?
8Цела вечер ќе ти пеамАтина Апостолова4:22
9Ти си мојот грев на душатаБлагоја Грујовски3:53
10Течи ПеноАнсамбл Серенада4:00
11Еј години за љубењеПеро Христов3:35
12Љубовен танецМарјан Коцев3:17
13Пусти ТомчеРосана Сариќ Тодоровска4:08
14БегалкаЗоран Марковски4:22
15Мајко отвориБлагица Крстева Калева, Модус?
16Свири мајстореГоце Арнаудов4:07
17Ќе ви дојдам неканетДушко Георгиевски?
18Капни солзоЗуица Лазова4:53
19Помниш ли ги двата брестаСузана Јовчева?
20Те познавамРосана Сариќ Тодоровска, Горан Тодоровски?
21Свадба ГаличкаБлагица Павловска?
22Викнав сто свирачиИбуш Ибраимоски4:21
23Љубев јас еднашЈасмина Гуњова?
24Томе АџијаКате и група „Нели ти реков“?
25Јасмин цветЕлена Георгиева?
26Свадба тетовскаАдријана Алачки?
27Друга земја ние немамеТрио Гавровски?
28Лешочките камбаниСузана Спасовска?
29Песна за ТетовоТатјана Лазаревска3:47
30Ни трошка нежностИрена Спасовска?
31Ангелска песнаНаум Петрески?
32Дрво рисјанскоМишко Талевски?
33Каде се дванаесетминатаСузана Спасовска?
34Јоване ЈоргованеЛенче Кукиќ Дедејска?