ЈОЦЕ ПАНОВ – ОГНЕНИ ПЕЧАТИ

1Да јас сум тој3:37
2Заробљен4:04
3Вештице3:46
4Огнени печати4:13
5Још боле ме4:23
6Нисам више тај2:51
7Љубовта денес победи3:37
8Ти пеам песна3:32
9Тебе не ти значи3:37
10Што и да ми сториш3:50
11Душа на дно4:05
12Ќе имаме свој рај4:33
13Ивана3:41
14Љубовна религија3:51