ЈОРДАН МИТЕВ – THE BEST OF

1Ајде сите на нозе4:34
2Каменот си тежи на местото4:54
3Моја невеста4:44
4Каролинче каранфилче3:35
5Полетај песно моја3:58
6Љубов голема4:54
7Еднаш вака славам еднаш вака правам3:39
8Мајко моја4:39
9Таков сум роден4:55
10Македонско да заиграме6:15
11Нека удрат тапани нека пеат сватови4:19
12Зоре моја4:52
13Кај што тече Вардарот5:19
14Голема свадба правиме4:30
15Моја ѕвезда водилка5:28