ЈОРДАН МИТЕВ – ВЕЗЕНИЦА

1Изгрејсонце во Македонија6:15
2Филизој моме3:51
3Три години болен лежам3:25
4Јано мори7:17
5Калајџиско3:44
6Сношти минав покрај вази7:32
7Мома оди на вода2:48
8На Струга дуќан да имам2:49
9Си заљубив едно моме7:00
10Македонска везеница7:32