ТОШЕ ПРОЕСКИ – НЕКАДЕ ВО НОЌТА

1.Твоите бакнежи на моите бели кошули 2.Ех, да сум злато 3.Го молам небото да ми те врати 4.Скрши ме 5.После дожд доаѓа сонце 6.Руски рулет 7.Пушти ме 8.Остани до крај 9.Побегни 10.Сонце во твоите руси коси 11.Усни на усни