ТОШЕ ПРОЕСКИ – ЛАЈВ 2006

1. По тебе 2. Рани на усни 3. Громови на душа 4. Зошто отиде 5. Малечка 6. Ден за нас 7. Кој ли ти гризе образи 8. Ако ме погледнеш во очи 9. Уште една скала 10. You can leave hat on 11. Јовано, Јованке feat Биља Крстиќ 12. Сонце во твоите руси коси 13. Лошо ти стои 14. Место на злосторот 15. Во коси да ти спијам 16. Чија си 17. Срце није камен 18. Тајно моја 19. Nothing else matter