ТОШЕ ПРОЕСКИ – ДЕН ЗА НАС

  • CD1

1. Ѕвездо Севернице 2. Ме Сакаш Со Зборови 3. Жена Балканска 4. Има Ли Ден За Нас 5. Велам Лејди 6. Никада 7. Чија Си 8. Life

  • CD2

1. Зошто отиде 2. Ангел Си Ти 3. Далеку Од Мене 4. Еј Синоока, Еј Босонога 5. Го лажам Секој Нов Рефрен 6. Љубена 7. Парче од Европа 8. Сон Егзотичен