ТОШЕ ПРОЕСКИ – АКО МЕ ПОГЛЕДНЕШ ВО ОЧИ

1Ако ме погледнеш во очи3:36
2Соба за тага4:58
3Магија4:19
4Hold me tight3:45
5Уште една скала4:21
6Место за злосторот3:37
7Лименка3:33
8Студена4:51
9Немаш ни благодарам5:09
10Лименка (микс)3:20