СУПЕРХИКС – UNDERGROUND EVERGREENS

1Луда главо3:53
2Рампарарам2:51
3Hi Man3:00
4Мајмуни4:42
5После толку години3:28
6Шабан шаолин2:43
7Возот замина1:58
8Жал ми е за децата2:58
9Мојот дом2:49
10Мики Ли3:22
11Mi smo ovde samo zbog para3:44
12Конечно слободен3:59