СУПЕРХИКС – THE BEST OF 20

1Раде4:24
2Колку време3:18
3Скок4:05
4Оптими ска2:59
5Тоа не сум јас4:36
6Заминување3:50
7Африка3:28
8Другар3:05
9Гол4:35
10Ти треба некој2:56
11Знам дека љуби3:38
12Безгрешен4:17
13На лута рана3:05
14Ace of spades3:32
15Глупави песни3:33
16Графити бој3:50
17Едно лето1:37
18Хепи енд2:32