СУЗАНА СПАСОВСКА – ПРАЗНИЧНА

1Празнична3:24
2Вино му се пие3:13
3Бериќет4:12
4Илинденска4:02
5Ќе се женат другари3:59
6Родно огниште3:44
7Низ корија зелена4:27
8Митра низ двори шеташе4:09
9Китуше, митуше4:28
10Жилче доме мој3:24
11Саде ти се чудам Цвето4:26
12Младост2:54
13Љубов3:43
14Урнебес3:09
15Прочка3:15