СУЗАНА СПАСОВСКА – МАКЕДОНСКИ БИСЕРИ

1Не виткај се Софче3:32
2Параходот6:00
3Билбил пее во градина3:33
4Бор садила мома Евгенија4:23
5Со маки сум се родила3:11
6Не си го продавај Кољо3:13
7Пилето ми пее3:02
8Јано Севдалино5:35
9Судбо моја судбино4:09
10Благуно дејче5:11