СУЗАНА СПАСОВСКА – ЗДРАВОЖИВО ДОМАЌИНИ И ПЕСНИ ЗА ТАТКОВИНАТА

ЗДРАВОЖИВО ДОМАЌИНИ

1.Здравоживо омаќини 2.Две лози 3.За нас 4.Ѕумба, ѕумба 5.Дај ја сметката 6.Јас те сакав 7.Од љубов не се бега 8.Животот е многу убав 9.Ако, душо, ако 10.Младо охриѓанче 11.Засвири една наша 12.Стојане сто те убиле 13.Отров ти е душата 14.Грешно вљубени 15.Печалбарска балада

ПЕСНИ ЗА ТАТКОВИНАТА

1.Столетна 2.Навек векуваш Македонијо 3.Александар Цар Македонски 4.Стани Македонијо 5.Пусти да се тие граници 6.Лешочките камбани 7.Каде се дванаесетмината 8.Егејска мака 9.Наша татковино 10.Божја реч 11.Гордо Македонијо 12.Облаче ле бело 13.Пеј, Бистро, пеј 14.Расти сине 15.Земјо моја