ПЕПИ БАФТИРОВСКИ – НАЈДОБРОТО

1Ангелско лице?
2Ако згрешам4:08
3Параходот Донке заминува?
4Се ми земаш животе?
5Трпано, тетовско јаболко?
6Ако си решила?
7Туѓа си жена?
8Сине мој4:54
9Само една песна4:44
10Да си пиле?
11Стара рана?
12Збогум или довидување3:33
13Калино?
14Мани, Мани?
15Дано, Данче?
16Цветините очи черешови?
17Еј свирачи?
18Ти ми требаш3:39
19Плачи реко?
20Македонци?
21Песно ти си вечна?
22Мајко една си на светот2:52
23Што си налутено либе?
24Милке душо?