ПЕПИ БАФТИРОВСКИ – МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПЕСНИ

1Мајко една си на светот2:52
2Ацано млада невесто?
3Блазе тебе Фидам Вело2:17
4Што си налутено либе?
5Сношти те пратив на вода?
6Срце ме боли од мерак за Трпана?
7Разболе се младо Македонче?
8Станувај Донке, станувај пиле?
9Мори моме Магде?
10Три години Кате?
11Болна е легнала џанам?
12Кинисала Роса?
13Кате, Кате лично моме?
14Сал си одам, сал си питам?
15Димитриче, русокосо девојче?
16Што да правам, што да чинам?
17Направило моме ладна меана?
18Со маки сум се родил јас?