НИНО ВЕЛИЧКОВСКИ – СО МЕРАК

1Свирете ми тамбури3:33
2Бабино девојче?
3Кажи ми Лено?
4Не ми вели да се колнам?
5Љубовта е света5:09
6Свири гитаро моја3:50
7Мојата душа умира5:20
8Откорни песна од душата5:02
9Јана?
10Спиј гулабице?
11Старо вино болка блажи?
12Без тебе?
13Копнеам да те видам?
14Идадија?
15Стар беќар?
16Со мерак?
17Уште еднаш?
18Нови скалила?