НАУМ ПЕТРЕСКИ – ГРЛО НЕНАПЕАНО

1Не си одиме рано3:51
2Ништо не е случајно3:25
3Сега знам3:16
4На било која страна4:43
5Заљубив4:04
6Недела3:43
7Дај уште вино4:43
8Сите луѓе весели да бидат3:07
9Грло ненапиено5:01
10Најубавата3:33
11Желба последна3:16
12Моето Јеловце3:37
13За сите ловци и риболовци4:37
14Еден збор3:38
15За Милица5:02
16Среќен пола век4:05