МАКЕДОНСКИ ПАТРИОТСКИ ПЕСНИ

1Струмички студентиГоце Арнаудов?
2Кога ќе си умрамНикола Костадиноски?
3Егејска елегијаПепи Бафтировски?
4Гори БалканНаум Петрески?
5Песна за Христо УзуновЕлита?
6Што сме биле тоа ќе бидемеБлагоја Грујовски?
7Господ знае за гревовитеГоце Арнаудов3:40
8Нема друга МакедонијаВоислав Стојановски – Војо?
9Сонот на чедотоКруме Спасовски?
10Ти си земјо благословенаПепи Бафтировски?
11Ја излези ЃурѓоЕлита?
12За Цветко војводаКире Буџевски?
13За кралот АлександарВоислав Стојановски – Војо?
14Македонијо – обедини сеПетар Нечовски?