ЗОРАН МАРКОВСКИ

1Јас сум роден за да пеам?
2Дејгиди луди млади години?
3Не лажи се девојко?
4Вино пијам, ем ракија?
5Бегалка4:22
6Што ја нема Цвета мома?
7Четворица комити?
8Бегајте Грци?
9Филџано моме убаво?
10Пуста пара проклета?
11Дафино вино црвено?
12Деспина?