ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА – ЃЕРДАН ЗА ДУШАТА

1Да знаеш мори моме – Отвори ми бело Ленче4:32
2Среќата со пари не се купува3:10
3Си заљуби Џефа3:36
4Черешна се од корен корнеше3:25
5Јоване3:20
6Среде Скопје2:39
7Тргнало ми лудо младо2:34
8Болна е легнала2:38
9Не си го продавај Кољо чифликот3:07
10Ах, каде е мојто либе4:57
11Што да правам, што да чинам3:56
12Давај ме мила мамо2:38
13Деспина4:05
14Елено ќерко3:36
15С’ каменички фрлаат3:13
16Праша ли Тинке мајка ти3:17
17Судбо моја4:08
18Од умот се подизгубив3:55
19Болен лежи млад Стојан4:32
20Мајко една си на светот2:51