ГРАЦИИ

1Се е измамаГрации4:01
2Мој човек, мој бројГрации3:35
3Ништо не е без париГрации3:10
4Мацо, МацоГрации3:49
5Четири грацииГрации, Благица Павловска3:57
6Жени за сите ситуацииГрации, Благица Павловска4:00
7И оваа ноќ ќе пеемеГрации, Благица Павловска4:08
8Не се исти сите жениГрации, Благица Павловска5:07
9Со неа тиБади Бекир3:28
10Не се чудиБади Бекир3:10
11ЗбогумРосана Сариќ Тодоровска4:10
12Вљубена во тебеРосана Сариќ Тодоровска3:50
13ЉубомораАдријана Алачки4:20
14Силни дамариАдријана Алачки4:26
15Среќна нова годинаГрации, Македонски rock & roll bend5:05