БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА – SHOW

1.Добро утро Македонијо 2.Што ја нема Цвета мома 3.Што имала ксмет Стамена 4.Димитрија, Димитрија 5.Се омажив мила мајко 6.Тестамент на љубовта 7.Рамизо, Рамизо 8.Фато, Фато 9.Пазарџијо 10.Битола 11.Гоце Костоски (Пејак) – Оро 12.Љубов врела 13.Ти доаѓам 14.Песна за Христос 15.Пјаченца моја Струмиченца 16.Кога тргнав Цвето во туѓина 17.Сегде појди дома дојди